Workshop Vloggen

Alles met hart voor jouw bedrijf

Tegenwoordig draait alles om social media. Bedrijven proberen zichzelf te profileren via Facebook, Twitter et cetera, maar ook door middel van vloggen. Met een vlog kan jouw organisatie laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Bij bedrijven is dit van belang, omdat hierdoor jouw organisatie activiteiten/thema’s kan uitlichten. Mensen leren door een vlog ook het gezicht achter jouw organisatie kennen. Als bedrijf zet je jezelf op de kaart en dit leidt tot meer publiciteit.

Voor wie?
Een vlog is er voor iedereen. Niet alleen de medewerkers van jouw bedrijf hebben hier profijt van, maar ook jouw doelgroep. Beelden zeggen meer dan woorden en dit is waar ik voor sta. Door middel van een leuk item over een activiteit/thema genereer je meer aandacht voor wat jouw organisatie doet. De mensen krijgen een beter beeld van wie je bent.

Waarom noodzakelijk?
Jouw bedrijf kan op deze manier meedoen aan de social media hype en zichzelf online op de markt zetten. Video’s doen het goed op de social media kanalen. Het is belangrijk om te vloggen, omdat je dan extra verkeer hebt ter promotie van jouw activiteiten. Door middel van vloggen maak je het persoonlijk. Tegenwoordig  willen mensen weten wie het gezicht achter een organisatie is. Maak een Youtube account aan en plaats daar je video’s. Youtube is de 2de grootste zoekmachine in de wereld. Het bereik is ontzettend groot. Het is laagdrempelig en iedereen met beeldmateriaal kan video’s uploaden.

07e0ad_1b9ada23963348bb9e7b67c4261987e3

Ben jij enthousiast en wil je een vlogworkshop? Neem dan contact met mij op.