Songwriter

Alles met hart voor jouw bedrijf

Ik heb in 2018 vijf nummers geschreven, waarvan twee gebruikt zijn voor de campagne Anders Kijken naar Werk. Met dank aan Tim Oling als zanger en melodie. Hij heeft mijn tekst prachtig vertaald naar muziek. 

Gastblog: Different

Voor de gastblog hebben we vandaag weer iets heel bijzonders. Sharita Hart (tekstschrijver) en Tim Oling (zanger plus muziek) hebben weer een liedje gemaakt. Als je een beperking hebt, lichamelijk of psychisch voel je je weleens "anders" dan "normaal". De maatschappij is niet altijd even toegankelijk voor mensen die "anders" zijn. Dit nummer gaat over "anders" zijn in de grootste zin van het woord en het onbegrip dat daar soms bij komt kijken. Anders kijken naar Werk zet zich in tegen het stigma van mensen met een beperking en zoals het nummer laat zien mogen mensen die "anders" zijn ook meedoen in de maatschappij en zichzelf zijn.

Geplaatst door Anders Kijken naar Werk op Maandag 17 december 2018

Lonely in Thoughts

Voor de gastblog hebben we iets heel speciaals vandaag. Sharita heeft een nummer geschreven dat Tim Oling heeft vertaald naar muziek. Met dank aan Raoul Popma voor de melodie. Samen hebben zij het nummer Lonely in Thoughts gemaakt. Het gaat over een meisje met ADHD. De wereld gaat te langzaam om haar heen of zij gaat te snel. Geniet van het nummer en deze mooie inzending. Bedankt Sharita en Tim.

Geplaatst door Anders Kijken naar Werk op Zondag 2 december 2018

Het doel is om een album van negen liedjes te schrijven. Dat gaat zeker lukken met de juiste inspiratie. Het heeft echter geen haast, creativiteit kun je niet forceren.