Social Media

Alles met hart voor jouw bedrijf

Voor wie?

Tegenwoordig draait alles om social media. Bedrijven zitten op Facebook, Twitter Instagram, Youtube noem het maar op. Toch blijkt uit de praktijk dat veel bedrijven geen of weinig tijd hebben om deze kanalen te onderhouden. Herken je dit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan jouw social media beheren en onderhouden.

Werkwijze

Tijdens een eerste afspraak inventariseer ik samen met jou de doelgroep. Daarnaast kijk ik wat je wensen zijn en hoe ik daaraan kan voldoen. Binnen twee weken plaats ik geregeld berichtjes op jouw kanalen om te kijken wanneer de doelgroep online is om zo de beste resultaten te behalen. Na deze inventarisatie plaats ik vervolgens wekelijks/dagelijks berichten die jouw omzet kunnen vergroten.

Toegevoegde waarde

Over ieder bericht is nauwkeurig nagedacht. Elk bericht heeft betekenis. Berichten zonder toegevoegde waarde worden niet geplaatst. Ik zorg ervoor dat jouw doelgroep zich niet irriteert aan de type berichtjes of in het ergste geval gaat ontvolgen. Je kunt dit aan mij overlaten.

Perfectie

Social media zijn het visitekaartje voor een bedrijf. Alles wordt dan ook zorgvuldig gedaan. Hart Producties streeft naar perfectie.

Afspraak

Heb je interesse? Je kunt vrijblijvend een afspraak maken door mij te mailen.