Klanten/Referenties

Alles met hart voor jouw bedrijf

Hart Producties werkt samen met:

logo_combi_versterkt-welzijn

Sharita Hart werkt nu 1,5 jaar bij ABC Alliantie Oud-West als freelancer voor de publiciteit. Na een korte inwerkperiode heeft zij de voorkomende werkzaamheden voortvarend aangepakt. Daarbij toonde zij zich sterk in het opbouwen van het voor de functie relevante netwerk zowel binnen als buiten de organisatie.

Zij heeft altijd met veel plezier hard gewerkt voor de organisatie. Met haar achtergrond in Film Wetenschappen heeft zij een goed analytisch denkvermogen. In het verleden heeft zij ruime ervaring opgedaan in publiciteitswerkzaamheden en dat is te zien in haar werk. Toen zij haar bedrijf in 2016 begon, waren wij erg enthousiast om haar aan te nemen. Sinds haar werk is de Facebookpagina met 200 likes omhoog gegaan via organisch bereik. Haar video’s doen het altijd erg goed op Social Media en zijn van hoge kwaliteit. Door haar schrijftalent en creativiteit is zij een meerwaarde voor de organisatie. Zelfstandig functioneren is voor Sharita geen probleem en tegelijkertijd is zij een echte teamspeler. Haar werk is professioneel en van goede kwaliteit.

Zij is in staat zelfstandig de e-mail marketing campagne met gebruik van MailChimp te verzorgen. Voor de ABC Nieuwsbrief Oud-West schrijft zij kopij, onderhoudt zij de social media, levert beeldmateriaal aan en doet de vormgeving. Zij gaat door tot de werkzaamheden volledig naar tevredenheid zijn afgerond.

Zij stelt zich pro-actief op bij diverse pr-taken zoals o.a. het ontwerpen van flyers en posters en het bijwerken van het maandelijkse activiteitenoverzicht van Huis van de Wijk De Havelaar. – Annemarie van Combiwel

logo

-Arti Film (Distributie)

7e212b164d

“Sharita communiceert en overlegt goed. De website www.dutchcoating.info die zij voor mij maakte ziet er strak en perfect uit. De boodschap is kort en krachtig, precies zoals ik wilde hebben.” Peter Dutch Coating

-Dutch Coating (verf)

images

-Odibaan